Siedze tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — gdzies kolo 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.
Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na fiery play zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.